Tuulin kuulatreeni

Tänään käytiin iltapäivällä tekemässä Tuulin kanssa kuulaharjoitus. Treeni alkoi kahdella hölkkäkierroksella, muutamilla verryttelyliikkeillä (askelkyykyt ja mittarimadot sekä muutamat aidan alitukset sivuttain ja aidan ylitykset kävellen) ja normiliikkuvuusliikkeillä.

Kuntopallon heittoja heiteltiin noin 6×10-toistoa (2×10-vatsa, 10+10 vatsakierto, 10+10 työntö istuen). Lisäksi kuulanheittoja heitettiin AE:ta ja PYT:tiä yhteensä hieman reilut 10 heittoa.

Treenin pääosiona oli siis kuulantyönnöt. Vauhditta työnnettiin noin 8 työntöä ja vauhdilla ehkä noin 20. Tämän päivän selkein tekniikkakohde oli oikean jalan saaminen suunnilleen oikein vartalon alle. Työntöjä on talvelta sen verran vähän alla, ettei vielä oikein kovin usein satu työntöjä jotka ovat kokonaisuudessaan onnistuneita tai lähellä ”täydellistä”. Mutta silti taas useampi työntö lensi yli 11 metriä ja suuri osa työnnöistä yli 10,50. Kunhan tämän päivän jalkojen asennot saadaan yhdistettyä sopivasti malttavaan ylävartaloon ja työnnöt saadaan nousemaan sopivaan suuntaan niin melko paljon pidempiä kuulakaaria on vielä tulossa.

Loppuverryttelynä tehtiin mm. nilkkakävelyitä hiekalla. Treeni kesti noin tunnin ja 45 minuuttia,