Oonan torstain loikkatreeni

Eilen illalla kävin vielä Oonalle vetämässä loikkatreenin kentällä. Verryttelynä hölkkäiltiin/pompittiin katsomon penkkirivejä pitkin noin 800 metriä ja vähän välissä portaissa spurttailtiinkin ja tehtiin muutamia tasapainoliikkeitä. Lisäksi verryttelyyn sisältyi aitakävelyitä noin 12×6-aitaa ja normiliikkuvuusliikkeet.

Juoksukoordinaatioita tehtiin noin 4×20 metriä hyppelykoordinaatioita sekä muutamia muita ponnistuksia tehtiin noin 7×30 metriä. 5-vuoroloikkaa hypättiin 4 kertaa, 2 askeleen vauhdilla 5-loikkaa noin 5 kertaa ja 4 askeleen vauhdilla suunnilleen saman verran.

3-loikkaa 7- ja 9 askeleen vauhdeilla hypittiin ehkä noin 20 kertaa. Pääpaino oli loppujuoksun rytmissä sekä sopivasti eteenpäin menevässä ensimmäisessä loikassa, lisäksi yritettiin vähän muuttaa ensimmäistä loikkaa. Ihan ei tämänkertaiseen treeniin mitään mahtihyppyjä osunut, mutta nyt kun näyttää siltä, että kisakauden ensimmäiseen loikkakisaan on puolitoista kuukautta aikaa, niin loikat ehditään kyllä saada vielä vaikka millaiseen kuntoon.

Loppuverryttelynä Oona juoksi 4×40 metrin kevyttä spurttia. Treeni kesti reilut puolitoista tuntia.