Lieksassakin siirryttiin ulkotreeneihin

Eilen siirryttiin Lieksassakin treenaamaan kentälle. Tällä kertaa treenaamassa oli kolmikko Eero, Aino ja Maija. Verryttely sisälsi tällä kertaa kaksi hölkkäkierrosta, siksak-juoksuja 4×20 metriä, viivan yli hyppelyitä/juoksuja 6×20-40 metriä, liikkuvuusliikkeet maassa sekä muutaman lihaskuntoliikkeen.

Juoksukoordinaatioita tehtiin 8×20-30 metriä (pakarajuoksu, kuopaisuhyppely, polvennostojuoksu ja saksijuoksu), niin että aina liikkeen ensimmäinen kerta oli rauhallisempaa tekemistä ja toinen selkeästi terävämpää.

Koordinaatioiden jälkeen juostiin 8 juoksuvetoa. Vedot olivat 2x100m + 2x80m + 2x60m + 1x40m + 1x20m. Ensimmäiset vedot olivat noin 85% vauhtia ja aina matkan lyhentyessä myös tehot kasvoivat. Viimeiset kaksi vetoa olivat sitten jo käytännössä täysivauhtisia.

Loppuun tehtiin vähän nilkkakävelyitä. Treeni saatiin valmiiksi taas tasan tunnissa.