Tiistain voimatreeni

Eilen treenailtiin ulkona koko treeni. Alku- ja loppuverryttely tehtiin kentällä ja pääosiona ollut voimaosio ulkokuntosalilla. Mukana treenissä olivat tällä kertaa Peppi-Rosa ja Elina.

Pepillä perusverryttely sisälsi yhden hölkkäkierroksen, 6×20 metriä verryttelykoordinaatioita, muutamia tasapainoliikkeitä, 11 kertaa juoksut/hyppelyt katsomon pikkuportaissa ja venyttelyt. Elina ei tehnyt mitään juoksujuttuja, joten hänellä verryttelyyn kuului vain erilaisia penkillenousuliikkeitä noin 6×10-toistoa, samat tasapainoliikkeet kuin Pepillä, vähän keskivartaloliikkeitä ja venyttelyt. Näiden jälkeen siirryttiin sitten kuntosalille.

Voimaliikkeinä tehtiin 3×10+10-toistoa takareisi-/pakaralaitetta, 3x10xjalkojen nostoliikettä, 3x10xojentajalaitetta, 3x10xmaastavetoa (Elinalla 3×10+10 takareisilaitetta), 3×15 toistoa vatsapenkissä ja selkäpenkissä, 3 leuanvetosarjaa (Elinalla 6 toistoa per sarja ja Pepillä 4), lisäksi Peppi teki 3×10 toistoa pohjelaitteessa ja Elina rintaprässiä 3 sarjaa. Vähän kokeiltiin myös nojapuilla helppoja liikkeitä.

Loppuverryttelyksi tehtiin kentällä lihaskuntoa noin 10×15-toistoa ja Peppi juoksi 2×60 metrin vetoa. Treeni kesti puolitoista tuntia.