Perjantain huoltavatreeni

Perjantain treeni oli taas täysin huoltavaa harjoittelua ja mukana olivat vain Tuuli ja Nea. Tällä kertaa treeni koostui kahdesta osiosta, joista toisessa toinen tytöistä teki minun ohjaamana lihaskuntotreeniä ja toinen teki fysioterapeutti-opiskelija Tiinan alaisuudessa treeniä, jossa tutkailtiin mahdollisia vääriä liikeratoja, puolittaisia lihashallintaeroavaisuuksia ja puutteita eri lihasryhmien liikkuvuuksissa yms. Molemmat osiot kestivät noin 40-50 minuuttia.

Minun osiossa tehtiin lihaskuntoa 17 eri liikkeellä 15-20 liikkeen sarjoissa (vatsa, nykytysvatsa, alavartalon nosto kiertäen, kiertovatsat, linkkarit, ylävartalon nosto-selkä, alavartalon nosto-selkä, selkäkierrot, kylkiliikkeet alavartaloa/keskivartaloa/ylävartaloa nostaen ja punnerrus). Lisäksi pito-/hallintaliikkeinä tehtiin 2 minuutin lankkupito ja 40+40 sekunnin kylkipito sekä etunojassa vastakkaisen käden/jalan irrotuksia 16 kertaa. Lisäksi Nea teki käsipainoilla hauista 2x12x8 kilon painoilla.

Treeni kesti hieman reilut puolitoista tuntia.