Torstain aitatreeni

Torstaina Nea ja Peppi-Rosa tulivat treenaamaan tunnin toisia aiemmin ja tekivät aitajuoksutreeniä. Verryttely alkoi parilla hölkkäkierroksella, 5×20 metrin verryttelykoordinaatioilla sekä aitakävelyillä, joita tehtiin noin 12×5-aitaa (suoraan, takaperin, sivuttain, viivi-liike) ja venyttelyillä.

Aitakävelyilä väliaskeleella ja vähän nopeammin käveltiin 5×5-aitaa ja nopeampia juoksukoordinaatioita tehtiin noin 5×20 metriä. Lisäksi juostiin yksi avausveto.

Aitajuoksuosiossa tarkoituksena oli juosta 11 aidan yli (68cm, 7m) melko useasti. Kuitenkin valtaosa juoksuista ei mennyt koko aitasarjaa läpi vaan todellisuudessa osa juoksuista oli 3 aitaa, osa noin 6 aitaa ja osa kaikki 11 aitaa. Vetoja tuli kokonaisuudessaan ehkä kymmenkunta. Peppi juoksi loppuun 3×60 metriä sileitä vetoja ja teki vielä vähän lihaskuntoa.

Treeni kesti puolitoista tuntia.