Tiistain voimaharjoitus

Tyttöjen treenissä tiistaina oli nelikko Tuuli-Elina-Nea-Peppi-Rosa. Treeni alkoi kilometrin hölkkäilyllä sekä käsi-jalkapallon-yhdistelmällä kymmenisen minuutin ajan ja pikaisilla venyttelyillä. Koordinaatioita tehtiin vain noin neljää liikettä (lähinnä liikkuvuusliikkeitä). Treenin alkuun tehtiin myös kimmoisuusosio, joka sisälsi 4×30 metriä isovuorohyppelyä, 4×30 metriä laukkaponnistuksia ja 4x30m vuoroloikkaa. Näiden jälkeen siirryttiin sitten punttisalille.

Rinnallevetoa vedettiin 4×8-nostoa, joissa Tuulilla ja Nealla oli pääasiassa 30 kiloa ja Elinalla sekä Peppi-Rosalla 25 kiloa. Ylöstyöntöä terävällä saksauksella tehtiin 3x8x20 kilolla. Penkillenousua 30 sentin korokkeelle ja vapaan jalan nostoa samalla 90 sentin korokkeelle tehtiin 2x8x20 kilolla ja hauista 2x12x6-8-kilolla. Vatsoja lisäpainolla tehtiin 2x10x5 kilolla.

Treenin loppuun heitettiin vielä alhaalta eteen heittoja 2 kilon kuulalla 5 kertaa.

Treeni kesti normaaliin tapaan puolitoista tuntia.