Omia hiihtolenkkejä

Viime aikoina hiihtokelit on olleet loistavia ainakin perinteisen hiihtoon, etenkin jos ei ihan aamulla ole ladulle lähtenyt. Viimeisen seitsemän päivän aikana ladulla olen käynyt viidesti, ja jokaisella lenkillä olen hiihtänyt vähintään 20 kilometrin lenkin.

Kolme viimeistä lenkkiä olen käynyt hiihtämässä jääladulla, jossa etenkin myötätuuliosuuksilla suurin osa matkasta menee tasatyönnöillä. Tasatyönnöt ei ole itselläni mitenkään vahvinta osa-aluetta mutta järven jäällä sekin menee onneksi jotenkin. Tänään kävin hiihtämässä 22 kilometriä ja aikaa meni noin 1.44 eli jonkin verran alle 5 minuutin kilometrejä.

Nyt kasassa tältä talvelta on 712 kilometriä eli 289 kilometriä on vielä jäljellä, jotta tavoitteeseen pääsisin. Toivottavasti nyt vaan kelit pysyvät tällaisina, että pitkiäkin lenkkejä olisi helppo tehdä.