Tiistain voimaharjoitus

Tiistaina treeneissä oli vain kaksikko Elina ja Nea. Verryttelyhölkkäilyn jälkeen verryttelyä jatkettiin kevyellä voimailuosiolla, jossa 5 kilon painon kanssa tehtiin askelkyykkykävelyä, sivuttaiskyykkyjä, pohjehyppelyitä, vatsoja ja vatsakiertoja. Lisäksi ilman painoja tehtiin vielä selkiäkin.

Varsinaisina punttiverryttelynä tehtiin kaksi sarjaa rinnallevetoa + ylöstyöntöä ja kaksi sarjaa syväkyykkyjä, molempia 20 kilon tangolla. Ensimmäisenä oikeana liikkeenä tehtiin rinnallevetoa: Nea veti 8x20kg + 4×30/35/37,5kg + 1x40kg ja Elina 8x20kg + 4x4x30kg. Vaakaprässiä tytöt tekivät 3x10xnoin 70 kilolla ja penkkiä  3x8x20-30 kilolla. Lisäksi käytiin tekemässä vielä hauista 3x12x8 kilon käsipainoilla.

Loppuhöntsäilyjen kanssa treeniin meni taas hieman reilut puolitoista tuntia.