Maanantain lähtöharjoitus

Maanantaina treenaamassa olivat Nea, Elina ja Venla. Verryttely oli täysin perinteinen: vähän hölkkää, pari verryttelyliikettä, muutama liikkuvuuskoordinaatio, pari juoksukoordinaatiota, venyttelyt ja muutama vatsa- ja selkäliike keskivartalon aktivoimiseksi.

Nopeampia juoksukoordinaatiota tehtiin sitten noin 6×20 metriä ja lisäksi juostiin yksi avausveto. Telinelähtöjä 10-20 metrin kiihdytyksillä juostiin noin kymmenkunta kertaa. Nealla osajuoksuista oli aitalähtöinä (76cm ja 8m). Venla ja Elina tekivät lisäksi nilkkakävelyitä ja muutamia vartalonhallintaliikkeitä. Nea ja Venla puolestaan juoksivat treenin loppuun vielä pikkuaitojen (30cm, väli noin 5m) yli juoksuja nopeilla rytmeillä noin kymmenkunta kertaa.

Elinalla treeni kesti reilut puolitoista tuntia ja toisilla noin kaksi tuntia.