Lauantain juoksutreeni

Lauantaina treenaamassa oli nelikko Elina, Nea, Tuuli ja Peppi-Rosa. Harjoitus aloitettiin normaaliin tapaan noin kolmella verryttelyhölkkäkierroksella. Normaaliin tapaan verryttelyliikkeitä (koordinaatioita, askelkyykkykävelyitä ja mittarimatoja) tehtiin noin 8 sarjaa ja lisäksi vähän venyteltiin.

Tarkoituksena oli tehdä hyvä nopeustreeni, jossa mahdollisesti voi olla aitoja mukana. Treenissä kuitenkin kävi niin, että ihan suunnitellun treenin pystyi tekemään vain Peppi-Rosa. Peppi käveli aitakävelyitä eri tyyleillä noin 15×5-aitaa, juoksihden sileän avausvedon, pari kertaa 4-aitaa 5 askeleella ja noin 7×4-aitaa (76cm, 7,7m) kolmella askeleella. Nyt Pepillä parhaat juoksut olivat rytmiltä ja vauhdilta varmaan talvikauden parhaita. Lisäksi alkusileä kulki varsin mallikkaasti.

Tuuli ja Elina tekivät muutamia aitakävelyitä ja sen jälkeen tikapuilla maksimirytmisiä juoksurytmijuoksuja. Tuuli juoksi noita varmaan 25 kertaa ja Elina reilut 10 kertaa. Tuuli juoksi lisäksi pari kevyttä juoksua ja hyppi korkeutta jonkin verran. Elina puolestaan teki lisäksi kuminauhakävelyitä sekä omia fyssarilta saatuja liikkeitään.

Nea käveli muutamia erilaisia aitakävelyitä sekä juoksi muutamia 60 metrisiä piikkareissa.

Treeni oli kestoltaan puolitoista tuntia.