Tanhuvaarassa kisaamassa

Eilen käytiin Nean ja Pepin kanssa Tanhuvaarassa etelä-Savon avoimissa pm-halleissa. Molemmat tytöt juoksivat 60 metriä aitojen kanssa ja ilman. Tanhuvaara on kisapaikkana hyvin erilainen kuin normaalit hallit kun käytössä on oikeastaan vain 100 metrin juoksusuora kuudella juoksuradalla ja suoran päässä olevalla pituuspaikalla sekä noin 50 metrin levennysosa, joka kisoissa on pelkästään kuulantyöntäjien ja korkeushyppääjien käytössä. Kisaajia oli nyt vielä mukana ennätysmäärä kun noille alueille kisaamaan ja verryttelemään ahtautui 160 ja sen lisäksi paikalla olivat toimitsijat ja huoltajat. Mutta hienosti kaikki kuitenkin sopivat halliin ja hyviä tuloksiakin nähtiin.

Tytöt juoksivat ensin aitakisan. Nealla juoksu oli juoksu oli ensimmäisten parin askeleen jälkeen viimeiseen aitaväliin asti todella hyvää. Reipas osuma viimeiseen aitaa ja loppusileän hiljentely hidasti vähän aikaa mutta silti oma ennätys parantui pari kymmenystä. Aika 9,08 on tosi hyvä. Pepillä ei eilen ollut paras päivä. Aitajuoksu ei lähtenyt alusta menemään hyvin ja kun loppukaan ei ollut normaalia niin ajaksi jäi 10,42.

60 metrin sileä juostiin reilut kolme tuntia aitojen jälkeen. Tämä ei Neallakaan ollut niin hyvää juoksua kuin aidoissa. Nyt ajaksi tuli 8,34.Uskoisin, että tuosta saadaan tiputettua kuukauden aikana aika paljonkin pois, kunhan vaan saadaan tehtyä pari hyvää täsmätreeniä etenkin lähtöön. Pepillä sileä matkakaan ei mennyt hyvin. Aika 8,90 ei oikeastaan ollut lähelläkään sitä mitä se normaalisti olisi.

Alla videot juoksuihin: