Nopea voimatreeni

Tämän päivän ohjelmassa oli vain yhden treenin vetäminen,joka tällä kertaa oli Iidan voimatreeni. Treeni tehtiin reilun 50 minuutin nopeana settinä. Verryttelyliikkeenä käveltiin polvennostokävelyä 2×15 metriä 8 kilon tango suorilla käsillä. Varsinaisina liikkeinä tehtiin yhden jalan maastavetoa 6+6×24 kilolla, kahvakuulaheilautusta 10×6 kilolla, pohjepitoja vaakaprässissä 5×90-80 kilolla, kirppuhyppyjä 5+5 kertaa, rinnallevetoa 8×35 kilolla, syväkyykkyä 6×35 kilolla, penkille nousuja 12×20 kilolla ja lähentäjälaitetta 10-toistoa. Kahta peräkkäistä noista tehtiin aina kolme kertaa peräkkäin ja niiden jälkeen vaihdettiin sitten liikkeet seuraaviin kahteen. Lopuksi tehtiin vielä muutama sarja vatsarullauksia tyhjällä tangolla sekä yhdet sarjat kuntopallolla potkuja.

Hallilla ”sattui” olemaan taas paljon muitakin. Heidi ja Maiju tekivät kuntosalilla treeniä ja Atso viskoi kuntopalloa. Niina heitti kuntopalloa ”normaalin setin” eli kaikenlaisia heittoja yhteensä reilut 200 heittoa ja teki siihen päälle vielä reilun kymmenen minuutin kuntopiirin.