Tiistai-illan korkeustreeni

Eilisen illan toisessa treenissä Heidi, Maiju ja Maarit tekivät omatoimisen perusverryttelyn (hölkkä + liikkuvuus yms) ja sen päälle tehtiin hyppelykoordinaatioita 3x3x25 metriä (isovuorohyppely, kuopaisuhyppely, korkeus/pituusponnistukset jatkuvana sarjana). Lisäksi verryttelyyn kuului vielä yksi avausveto kaarteeseen.

Heidi ja Maiju hyppäsivät korkeustreeninä noin 15 hyppyä suunnilleen täydellä vauhdilla. Hypyt olivat ensimmäisiä ulkohyppyjä tälle kesäkaudelle. Jostain syystä hypyt eivät olleet ihan parhaita mahdollisia. Keli hyppäämiseen oli kyllä hyvä mutta ongelmia saattoi aiheuttaa esimerkiksi alustan erilaisuus Areenaan verrattuna. Tai sitten hypyt eivät muuten vaan sattuneet eilen olemaan ihan niin hyviä kuin aiemmin. Mutta ei nämä missään nimessä huonojakaan olleet.

Maaritilla treeninä oli helppo juoksutreeni 4×150 metriä + 4×100 metriä + 4×100 metriä nurmikolla. Vauhdit olivat noin 70% luokkaa ja palautukset suunnilleen kävelypalautuksia.

Loppuhöntsäilyjen kanssa treeni kesti reilut puolitoista tuntia.