Perjantain aitatreeni

Sannan tämän päivän treeni aloitettiin Areenassa. Perusverryttely tapahtui koripalloa viskelemällä, siihen menikin noin 45 minuuttia. Seiväspatjalla tehtiin muutamia tiikerihyppyjä sekä paria erilaista voimaliikettä. Lisäksi verryttelyyn kuului normaalit liikkuvuusjutut sekä aitakävelyitä 5x2x6-aitaa ja seinää vasten tehtyjä aitajuttuja noin 6×10-toistoa. Nopeita koordinaatioita tehtiin vielä noin 5×20 metriä. Verryttelyjen jälkeen siirryttiin ulos jatkamaan normaaleilla aitajuoksuilla.

4-aitaa (84cm) juostiin 5 askeleen rytmillä 4 kertaa ja 3-askeleella (8,2m väli) noin 4 kertaa. 10-aitaa (84cm, 8-8,2m) oli tarkoitus juosta kahdesti, mutta juoksut jäivät pariin kokeiluun ja yhteen 10 aitaiseen. Noissa tuli sen verran kolisteluja ja kompasteluja että treeni oli pakko lopettaa vähän kesken. Nyt täytyy vaan toivoa, että paikat eivät olisi hajalla kovin pahasti. Sen näkee sitten parin päivän sisällä miten käy, päästäänkö kesäkauden viimeiset viikot tekemään suunnitellusti vai ei.

Treeni kesti reilut kaksi tuntia.