Kimmolla kuulanheittoja ja nopeusjuttuja

Kimmon treeni tänään Lieksassa oli myös poikkeuksellinen. Alkuun ei nimittäin hölkätty olleskaan vaan treeni alotettiin penkille nousuilla (10xnormisti ja 10+10 yhdellä jalalla) ja penkkihyppelyillä (10x). Menninkäisiä tehtiin 12 ja sivuttaiskyykkyjä myös 12, mittarimatoja puolestaan vain kolme. Koordinaatioita tehtiin verryttelyn omaisesti 9×10-20 metriä (sivuttaislaukat, vuorohyppelyt käsiä pyörittäen, lantionpyöritysjuoksut, polvennostokävely kädellä auttaen, pakarakävely kädellä auttaen, jalan heilautukset kävellen). Lisäksi tehtiin vielä lihaskuntoa 12×10-15-toistoa.

Harjoituksen ensimmäinen pääosio oli kuulanheittoja. Pään alta eteen (siis alhaalta eteen) heittoja heitettiin reilut kymmenen kertaa nelosella (pisin noin 13,80) ja pään yli taakse noin kymmenen kertaa (pisin ensimmäisellä noin 15,30).

Toinen pääosio oli sitten juoksemista. Tikapuilla nopeita rytmijuttuja tehtiin ensin kymmenkunta kertaa. Piikkareissa juostiin 50+40+30+30 metriä, viimeiset noista täysillä (30m 4,49).

Treeni kesti tunnin ja 45 minuuttia.