Lauantaina vuorossa vain Niinan pituusfinaali

Huomenna kisapäivä tulee olemaan huomattavasti tätä päivää helpompi, edessä on vain yksi kilpailu:

11:00 Niina N17 pituuden loppukilpailussa
Karsinnassa Niina oli siis kuudes 531:llä. Tilastoissa kolmoselta löytyy 574 ja Niina on kuudentena 546:llaan. Niina on ilman muuta ennätyskunnossa, sen jo tämän päivän karsintakin näytti. Tavoitteita voisi olla siis vaikka kolmen tasoisia: normaalilla hyvällä hypyllä ensin kahdeksan joukkoon ja hyvällä onnistumisella kuuden sakkiin eli pisteille. Täydellisellä onnistumisella sitten vieläkin paremmin.
Hyppyjärjestyksessä Niina on ensimmäisenä eli sehän olisi perinteisesti iskun paikka heti alussa. Aamukisa (vai onko 11 enää kovin aamua?) saattaa joillekin tuottaa hankaluuksia ja sitä kautta yllätyksiin voi olla mahdollisuuksia.