Sanna neljäs aidoissa

Tänään kisat menivät näin:

14.45 Niina ja Iida N17 pituuskarsinta
Niinan sarja karsinnassa oli 522 – 533 – x ja Iidalla 480 – x – x. Niinalla toinen hyppy oli hyvä ja kolmas tosi hyvä. Iidallakin hypyt paranivat koko ajan. Huomiseen loppukilpailuun vaadittiin 507 eli Niina selvitti tiensä sinne ollen karsinnan kuudes. Iidallakin olisi ollut hyvät mahdollisuudet mutta tällä kertaa ei askelmerkin kanssa käynyt tuuria. Sijoitus oli 19.

15.15 Sanna N16 100 metrin aitajuoksun alkuerä nro 2
Sanna juoksi omassa erässään perushyvän juoksun. Aika 14,86 riitti erän kakkostilaan eli suoraan jatkopaikkaan ja oli erien neljänneksi nopein. Hieman Sanna sai myös passailla loppumatkalla, viimeiset kolme askelta tulivat nimittäin jo vähän hölläten.

15.45 Iida N17 100m aitajuoksun alkuerä nro 3
Iida siirtyi pituudesta aitajuoksun lähtöpaikalle. Ihan voimat eivät riittäneet huippujuoksuun. Erän vitostila (ja kokonaiskisan 11.) tuli ajalla 16,01. Finaalipaikkaan vaadittiin 15,54 mikä olisi ollut nappijuoksulla mahdollisuuksien rajoissa.

15.25 Kimmo M16 moukari
Tänään ei ollut Kimmon päivä. Verryttelyheitot jäivät verkkoon ja ensimmäinen kisaheitto muuten vaan horjahti yliastutuksi. Toisessa heitossa lippumies liputti punaista jostain syystä jota ei ainakaan katsomossa kukaan ymmärtänyt. Kolmannellaan Kimmo heitti sitten 47,89 jolla kahdeksannen sijan mukana tulevat kolme lisäkierrosta jäivät metrin päähän. Nyt siis sijoituksena oli yhdeksäs eli selkeästi alakanttiin.

19.25 Sanna N16 100m aitajuoksun loppukilpailu
Tilastojen perusteella Sannan piti kamppailla nelostilasta kolmannen ollessa lähes puolen sekunnin päässä. Sanna lähti kuitenkin juoksemaan mitalista ja juoksikin hyvin. Oma ennätys parantui pienessä vastatuulessakin 13 sadasosaa. Mutta sijoitukseksi jäi silti se neljäs, eroa kolmoseen vain 22 sadasosaa. Selkeästi Sannan kesän parasta aitomista kuitenkin, joten hyvä juoksu tämä oli. Muttei täydellinen…

1 thought on “Sanna neljäs aidoissa

  1. Päivitysilmoitus: Kauden 2013 yhteenvetoa, osa 2 | www.anssivanska.com

Kommentointi on suljettu.