Tytöt neljänsiä Sm-viesteissä

Niin vain saatiin Sm-viestit pidettyä Joensuussa. Ja hyvin saatiikin tai siltä ainakin vaikutti.

Tänään Iida, Niina, Marianne ja Sanna juoksivat 19-sarjan aitajuoksuviestin. Alkuerässä tytöt juoksivat jo piirinennätyksen 1.02,14 ja olivat hieman yllättäen koko porukan kolmanneksi nopeimpia. Loppukilpailuun sitten tehtiin vielä juoksujärjestyksen muutos, jotta vasta- ja myötätuuliosuuksista selvittäisiin mahdollisimman hyvin. Ja oli muuten tuokin onnistunut taktinen siirto. Tytöt tykittivät A-finaalissa ajan 1.01,26. Piirinennätys parantui siis jälleen. Mutta todella upeasta kamppailusta huolimatta aika riitti neljänteen sijaan, 20 sadasosaa mitalista. Kokonaisuutena kuitenkin aivan todella upeat juoksut tytöiltä. Osuusajat olivat loppukilpailussa suunnilleen seuraavat: Iida 14,87, Marianne 15,94, Niina 15,79 ja Sanna 14,20. Alkuerissä ajat olivat puolestaan: Iida 15,10, Niina 15,47, Marianne 16,90 ja Sanna 14,31. Iidan aika ei ole otettu pamauksesta vaan liikkeelle lähdöstä. Sanna juoksi molemmat juoksut myötätuulen ja Iida vastatuuleen. Niina puolestaan alkuerän myötäiseen ja loppukilpailun vastaiseen, Marianne juuri toisinpäin.

Nuoremmat tytöt (ei siis Marianne) eivät varmaan muista, mitä heille lupasin tasan kaksi vuotta sitten Tuusulan Sm-viesteistä kotiin ajellessa. Lupasin silloin nimittäin tyttöjen olevan näissä kotiviesteissä sellaisessa kunnossa että voivat saada viestimitalin. Tuolloin tytöt taisivat olla molemmissa (pika- ja aitaviesti) Sm-viesteissä kahdeksansia. Eihän neidit silloin muistaakseni ihan mitaliin näissä kisoissa uskoneet. Mutta melko lähelle kuitenkin nyt sitten päästiinkin. Ehkäpä ensi vuonna Lahdessa sitten päästään sitä mitaliakin juhlimaan.

1 thought on “Tytöt neljänsiä Sm-viesteissä

  1. Päivitysilmoitus: Kauden 2013 yhteenvetoa, osa 2 | www.anssivanska.com

Kommentointi on suljettu.