Aihearkisto: Kimmo

Sm-kisojen avauspäivän sijoitukseksi 9

Eipäs alkaneet nämä Sm-kisat niin kuin oli tarkoitus. Kimmo heitti moukarikisassaan ensimmäisellä heitollaan parhaansa 50,34. Tulos riitti kisan yhdeksänneksi eli heitot loppuivat kolmeen yritykseen.

Sanna juoksi 100 metrin alkuerässään ajan 13,06 ja oli kokonaiskilpailun yhdeksäs. Finaalipaikka jäi sadasosan päähän. Koko päivän ajan etusuoralla puhalteli reilu vastatuuli, mutta Sanna juoksuun mitattiin myötätuulta kuitenkin +0,3 metriä sekunnissa. Finaalijuoksussa viiden joukkoon olisi riittänyt 13 sekunnin alitus. Sannan osalta viikonlopun tärkeämpi laji, 100 metrin aidat, juostaan huomenna.

Kimmo heitti 53,52

Kimmo heitti eilen Lieksan tähtikisoissa moukariennätyksensä. Pisin kaari lensi tällä kertaa lukemiin 53,52 eli entinen ennätys kohentui vajaan metrin.

55 metrin rajapyykin metsästys jatkuu sitten seuraavissa kisoissa.

Kimmo moukarikarnevaalien kisassa 51,63

Kimmon treenejä en ole pitkään aikaan ehtinyt seuraamaan. Tämän viikonlopun Kimmo on moukarikarnevaaleille Kaustisilla. Ja karnevaalithan normaalitapaan alkavat kisoilla. Eilisissä kisoissa Kimmo heitti tuloksen 51,63 eli jäi reilun metrin ennätyksestään.

Sunnuntain treeni Lieksassa

Vaihteeksi olin taas Lieksassa. Edellisestä käynnistä olikin jo kuukausi aikaa. Atso ja Kimmo heittelivät koripalloa vähän verryttelyksi. Varsinainen verryttely tehtiin sitten kuntopallon heitoilla. Heittoja heiteltiin noin 12×10 kertaa. Atso ei treenissä tehnyt muuta vaan keskittyi jo maanantain treeniinsä.

Kimmon kanssa jatkettiin juoksuilla, joita juostiin 3×60 metriä ja 3×30 metriä, vauhti kiihtyi joka juoksulla ja viimeinen oli jo täysillä (4,57). Juoksujen jälkeen loikittiin vielä 5×7-vuoroloikkaa.

Aikaa treeniin meni vähän vajaat puolitoista tuntia.

Kimmo avasi kisakautensa Tanhuvaaran leirillä

Tänä viikonloppuna Tanhuvaarassa oli harjoituskauden viimeinen alueleiri. Itse en paikalle päässyt ja minun urheilijoista ainoana mukana oli Kimmo. Moukarinheittäjät heittivät eilen leirikisan, tai oikeastaan kaksikin. Kimmokin osallistui noihin ja tempaisi molemmmissa ennätyksensä.

Ensimmäisessä kisassa lensi 52,66 ja toisessa 52,81. Ennätykset heti ensimmäisessä kisassa ovat aina hieno juttu. Mutta varaa parempaankin on vielä rutkasti. Mutta nytpä on kisakausi kuitenkin avattu.

Lieksassakin treenailtiin

Atso ja Kimmo olivat tänään reenaamassa Lieksassa. Normaalien verryttelyrutiinien lisäksi tehtiin vähän lihaskuntoa. Päivän kimmoisuusosio sisälsi isovuorohyppelyä noin 4×35 metriä, 5×10-vuoroloikkaa, 2×5+5-kinkkaa ja 4×3-tasaloikkaa. Atso hyppi lisäksi muutamaa aitaa normaaleilla tasajalkahypyillä. Kimmo heitteli treeniin loppuun kuntopalloa noin 10 x 10 heittoa.

Treeni kesti noin puolitoista tuntia.